Aquest estiu tornem a engegar el nostre casal d’estiu per a nens i joves.  Us fem cinc cèntims de les novetats d’aquest any.

Aquest any els alumnes poden dissenyar-se les seves classes escollint entre les següents propostes:

Mecanografia:  el domini de l’escriptura mecanogràfica farà estalviar un temps valuosíssim en qualsevol activitat, sigui aquesta acadèmica, lúdica o professional. Cap persona que domini la mecanografia s’ha penedit mai d’haver-ho après.

Disseny gràfic i pàgines web:  us oferim un treball intensiu en les eines d’edició d’imatge digital, com ara, el Photoshop, i la seva aplicació a l’edició de blocs i pàgines web.  Uns coneixements cada cop més necessaris en qualsevol àmbit.

Alemany per alumnes sense coneixements previs o de nivells A1 i A2:  un idioma nou és la porta a un món nou i a unes millors oportunitats a tots els nivells.  Una aventura, un repte, un avantatge.

Matemàtiques:  treball específic en càlcul mental,  realització de proves Cangur i domini d’eines informàtiques matemàtiques, com ara, el full de càlcul Excel, el programa geomètric Geogebra i eines de cerca com el Wolfram Alpha.

Els alumnes poden escollir entre aquestes activitats totes les que siguin del seu interès o realitzar un intensiu mensual d’una de les matèries.

Les classes tindran lloc durant el mes d’estiu en horari matinal:  de 9  del matí a la 1 del migdia.   

Podeu confeccionar el vostre horari a la vostra mida.  Per exemple, tot el mes una hora al dia per fer mecanografia, o cada dia dues hores per realitzar un intensiu d’alemany i de matemàtiques, o els matins complets durant una setmana per treballar el disseny gràfic i les pàgines web… Vosaltres mateixos,  totes les possibilitats estan obertes mentre hi hagi places disponibles.

Truqueu al 66 555 88 72 per demanar més informació i reservar la vostra plaça.